BURSA İL MEM ARGE

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Bursa Bülteni Yayınlandı

eTwinning projelerinin sayısını ve niteliğini artırmak, iyi uygulamaların paylaşımını sağlamak amacıyla ilimizde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanan eTwinning projelerinin biraraya getirilmesi ile "eTwinning Projeleri Bursa Bülteni" hazırlanmıştır.  
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Bursa Bülteni Yayınlandı

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eTwinning projesine ülkemiz 2009 yılında dâhil olmuştur. eTwinning Erasmus + sürecinde de Avrupa Komisyonunun desteklemeye devam ettiği bir faaliyettir. eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin (BT) kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli proje ortaklıkları kurmasını kolaylaştırarak Avrupa´da okul ve öğretmen işbirliğini teşvik eden uluslararası okul ağıdır.

 

FATİH projesi ve EBA ile entegrasyonu tamamlanmış olan eTwinning projesi BT araçlarının derslerde etkin kullanılmasına önemli katkı sağlamaktadır. Bu nedenlerle ilimizde eTwinning faaliyetlerinin sayısının ve etkinliğinin artırılması Müdürlüğümüzün hedefleri arasındadır. Bu kapsamda okullarımızın 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yürüttüğü ve devam eden eTwinning projeleri ile ilimiz eTwinning Proje Bülteni oluşturulmuştur. Hazırlanan bu bülten ile ilimizdeki eTwinning projelerinin sayısını ve niteliğini artırmak, iyi uygulamaların paylaşımını sağlamak amaçlanmıştır. Proje çalışmalarında emeği geçen öğretmenlerimize Bursa AR-GE olarak teşekkür ederiz.

 

Bültene buradan ulaşabilirsiniz    /meb_iys_dosyalar/2017_06/20153839_etwinningbYlten22.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bağlarbaşı Mahallesi 2. Nilüfer Sokak No 43 Osmangazi / Bursa - 90 224 225 25 78

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.