BURSA İL MEM ARGE

2020 Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklarında da Varız

2020 Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklarında da Varız

2020 Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA204) kapsamında Polonya'dan  başvurulan ve kurumumuzun da proje ortağı olduğu ''Hepimiz Buraya Aitiz: Güvenli ve Farklı Şehir Alanları Yaratmak.(We All Belong Here: Creating Safe And Diverse City Spaces. ) ''adlı proje hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Projenin başlangıç toplantısı ortakların çevrimiçi katılımıyla gerçekleşmiştir.

Polonya, Türkiye, Ukrayna ve İspanya ortaklığında yürütülecek proje mahrum kentsel toplulukları güçlendirmeyi ve ayrıca yetişkinlerle çalışan eğiticilerin ve yetişkin öğrencilerin  şehre ait gerçek ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaratıcı ve daha kapsayıcı kentsel alanlar oluşturmayı amaçlamaktadır.

Proje hedefleri ise şu şekildedir : 

-Daha kapsayıcı kentsel alanlar yaratmak için yenilikçi metodolojiler üretmek

-Göç geçmişi nedeniyle dışlanma riski altındaki yetişkinlerle çalışan personelin mesleki yeterliliklerini artırmak -Yerel ve kentsel topluluklarında değişim yaratan kişiler olmaları için yetişkinlerin güçlendirilmesini sağlamak 

-Projenin ihtiyaç analizi ve eğitim kursu fikri çıktılarının  geliştirilmesi ve paylaşılmasıyla sektörler arası düzeyde sosyal kentsel gelişim için yeni yaklaşımların teşvik edilmesini sağlamak

 

14-02-202114-02-202114-02-202114-02-2021

Bağlarbaşı Mahallesi 2. Nilüfer Sokak No 43 Osmangazi / Bursa - 90 224 225 25 78

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.