BURSA İL MEM ARGE

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI SONUÇLARI AÇIKLANDI

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı 12 EKİM 2015 tarihinde açılmış olup, Başvurular 12 Ekim – 04 Aralık 2015 tarihleri arasında http://bilimiz.tubitak.gov.tr adresi üzerinden yapılmıştır.

    “TÜBİTAK Bilim Fuarları” 2015-2016 eğitim öğretim yılı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları çağrısında desteklenecek okullar ve BİLSEM’ler, proje yürütücüsünün çağrıya başvuru sırası ve il kotası göz önüne alınarak, 4006 çağrısının bütçesine göre belirlenmiştir.

      İlimizden TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı çağrı metninde belirtilen açıklamalara uygun olarak başvuru yapan toplam 138 okullar ve BİLSEM’ler, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları” başvuruları onaylanmıştır. Geçen yıl 2014-2015 eğitim-öğretim yılı TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında, 41 okulumuzun başvurusu onaylanmış iken, bu yıl bu sayının 138 e yükselmiş olması mutluluk verici bir gelişmedir.

      Desteklenmesine karar verilen (onaylanan) okulların/BİLSEM’lerin yürütücü başvuru sayfanızda yüklü olan ‘Sözleşmeyi’ indirmesi ve tek nüsha halinde eksiksiz olarak doldurarak, her sayfası paraflanmış ve yetkili kişilerce imzalanmış şekilde sözleşmede belirtilen adrese en geç 10 (on) iş günü içerisinde göndermeniz gerekmektedir.” mesajı gönderilecektir. Proje sürecinde proje yürütücüleriyle e-posta ve mobil telefon aracılığıyla iletişim sağlanmakta olup bu kişilerin başvuruda verdikleri iletişim bilgilerinin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir.

       Desteklenmesine karar verilen (onaylanan) okulların/BİLSEM’lerin yürütücü başvuru sayfanızda yüklü olan ‘Sözleşmeyi’ indirmesi ve tek nüsha halinde eksiksiz olarak doldurarak, her sayfası paraflanmış ve yetkili kişilerce imzalanmış şekilde sözleşmede belirtilen adrese en geç 10 (on) iş günü içerisinde;  

 

       TÜBİTAK Ek Hizmet Binası Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı - Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü Akay Cad. No:6 06420 Bakanlıklar /ANKARA adresine göndermeleri gerekmektedir.”

 

 

      TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Başvurusu Kabul Olan Okullar Listesi İçin Tıklayınız.

Bağlarbaşı Mahallesi 2. Nilüfer Sokak No 43 Osmangazi / Bursa - 90 224 225 25 78

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.