Page 106 - 2023_e bulten_ocak.indd
P. 106

DİĞER BİRİMLERİN ÇALIŞMALARI (MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM HİZ.)



        Ekmeğin  bütün  çeşitleri  üzerinde  Türki-

        ye'de ve dünyada ekmeğin Ar-Ge'sini ya-
        pabilmek, bu alanda Türkiye'deki çalışma-
        ları  uluslararası  normlara  taşıyabilmek,

        aynı  zamanda  gastronomi  alanında  Tür-
        kiye  başta  olmak  üzere  dünyada  önemli
        bir yere sahip olabilmek adına öğrenciler

        yetiştiriyoruz.  Ar-Ge  merkezimizde  her
        gün yiyecek içecek alanı öğretmenlerimiz-
        le ekmek ile ilgili ekmek üretimiyle ilgili

        çok  önemli  çalışmalar  gerçekleştirecek-
        ler.  Bursa'da  fırıncılarımız  bize  çok  des-

        tek  oldular,  hepsine  teşekkür  ediyorum.
        Ustalarımıza, kalfalarımıza, fırıncılık sek-
        töründeki  duayenlere  okulumuza  gelip

        öğrencilerimize bu alanla ilgili gelişmele-
        ri  aktarmalarını  özellikle  rica  ediyorum,

        kendilerini okulumuza davet ediyorum."










































         106
   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111