Page 106 - 2023_e bulten_ocak.indd
P. 106
DİĞER BİRİMLERİN ÇALIŞMALARI (MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM HİZ.)
Ekmeğin bütün çeşitleri üzerinde Türki-
ye'de ve dünyada ekmeğin Ar-Ge'sini ya-
pabilmek, bu alanda Türkiye'deki çalışma-
ları uluslararası normlara taşıyabilmek,
aynı zamanda gastronomi alanında Tür-
kiye başta olmak üzere dünyada önemli
bir yere sahip olabilmek adına öğrenciler
yetiştiriyoruz. Ar-Ge merkezimizde her
gün yiyecek içecek alanı öğretmenlerimiz-
le ekmek ile ilgili ekmek üretimiyle ilgili
çok önemli çalışmalar gerçekleştirecek-
ler. Bursa'da fırıncılarımız bize çok des-
tek oldular, hepsine teşekkür ediyorum.
Ustalarımıza, kalfalarımıza, fırıncılık sek-
töründeki duayenlere okulumuza gelip
öğrencilerimize bu alanla ilgili gelişmele-
ri aktarmalarını özellikle rica ediyorum,
kendilerini okulumuza davet ediyorum."
106